Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aki az Otp-s pénzügyekben...

Aki az Otp-s pénzügyekben otthon van, segítene?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy októberben történt befizetés a számlámra (100.000 Ft), láttam róla a papírt is, szóval az biztos annyi volt. Viszont most nézem a számla kivonatomat, és ott csak 80.000 Ft van feltüntetve.....

Nem vagyok a pénzügyekben otthon, de ez így nekem nem nagyon tetszik. Jogosan reklamálnék? Vagy valami kezelési költséget levontak volna? De semmi ilyen nincs a kivonaton....

Szerintetek?

2012. dec. 6. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem voltál előtte mínuszban?
2012. dec. 6. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem...
2012. dec. 6. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Valaki vásárolt a kártyáddal, kezelési költség, stb.

De bemész az OTP-be kikéred az okt-nov-i számlakivonatot és gyorsan kiderül.

Majd írd meg mi volt.

2012. dec. 6. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem vásárolt vele senki, csak én használom. Ebben az Otp Direktben nézem a kivonatom, de csak az van benne vásárlás, amit én intéztem. Előtte ment rá pár nappal a fizum is.. Ahogy nézem a jóváírásokat ott csak 80.000 Ft van feltüntetve.

Na de holnap beballagok és megkérdezem....

Köszi, hogy írtál:)

2012. dec. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!