Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki van otthon Fundamenta témaban?

Ki van otthon Fundamenta témaban?

Figyelt kérdés
Van most az oroksegembol 4millio forintom,abból viszont meg nem tudok lakast venni.Gondoltam kotok egy lakastakarekot naluk.Namarmost en ugyanennyit szeretnek felvenni amennyim most van,de azonnal kellene a pénz. Mennyit fogok igy fizetni és mennyi a futamido?
2012. febr. 26. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A Fundamentával semmiképpen ne kezdj. Az az OTP-hez tartozik. Nagyon nehezen fogod vissza kapni tőlük a pénzedet.

Ne Lakástakarékba tedd a pénzt,hanem valamilyen más formában kamatoztasd.

2012. febr. 26. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem visszakapni akarom,hanem hitelt felvenni kiegeszitesnek.
2012. febr. 26. 21:24
 3/5 audiotom válasza:
100%

ez több mindentől változik. Ajánlom, h menj fel a www.fundamenta.hu oldalra, és ott elég sok kérdésre megtalálod a megfelelő választ. ott van lehetőséged személyi bankár segítségét kérni, esetleg telefonon is tájékoztatnak. Nekem is így indult el az ügyem.

Tom

2012. febr. 29. 15:08
 4/5 anonim válasza:
A Fundamenta nem az OTP-hez tartozik, hanem az UniCredithez, már ha mindenképpen bankot akarunk megjelölni. Egyébként független pénzintézet. A valóság az, hogy az OTP-nek is van hasonló LTP szerződése, mint a fula, de nem ugyanaz.
2012. febr. 29. 16:25
 5/5 anonim válasza:
Ha a Fundamentához mész, akkor ott kaphatsz azonnali hitelt, ami sokkal olcsóbb, mintha bármelyik másik hitelintézethez fordulnál lakáskölcsönért. De azt tudni kell, hogy meg kell felelni ott is a hitelfelvételi feltéteknek ugyanúgy, mint akármelyik másik banknál. Valamint azt is érdemes megemlíteni, hogy a hiteligénylés átfutási ideje kb. 3 hónap!! A hiteligényléskor az adásvételinek már meg kell lennie, ezért a lakás eladójának ezt érdemes megemlíteni, és a papírra a 3 hónapot megjelölni fizetési határidőnek! A futamidőt és a törlesztőrészlet összegét nem tudom megmondani, de ha felhívod a 06-1/411-8181-es számot, ott tudnak tájékoztatni pontosan, mert ez a Fundamenta központ ügyfélszolgálati telefonszáma. Remélem segítettem: Adri
2012. márc. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!