Valaki, aki nagyon otthon van hitel ügyekben? Az átolvasná nekem ezt a 0%-os THM akciót?
edigital.hu/Varazslatos_ingyenhitel-sp1940.html?utm_nooverride=1
ott van a részletes leírás a lap alján. azt nem értem, hogy "Referencia THM: 0% (500 000 Ft, illetve. 1 000 000 Ft; ) . az mi?
szerintem csak azon hitelekre érvényes a nulla kamat. ami 500-1 milla között van és 15 havi részletben vállalod a törlesztést. 500 alatti hiteligénylésre nem vonakozik az ingyenesség és ott befigyel majd egy kamat. És érthető, mert 500-as terméknél nagy az árrés és a kamat fedezhető. INGYEN KAMAT SOHA NINCSEN, csak nem te fizeted, hanem más, akit végül is te fogsz valamilyen formában megfizetni. Pl. a termék olycsóbb lenne másutt. Nézd meg az ÁRGÉPEN vagy írd be a terméket a keresőbe.
Azt nem értem, hogy mi a kell egyátalán hitelezned magad egy szir.szar termékért, ami nem is létszükséglet. nem kell hitelezni, inkább gyűjtsél takarékoskodjál és várjál.
nem kértem, hogy oktass ki. És lehet, hogy neked nem léstszükséglet, de én ősztől elköltözök az ország másik végére az egyetem miatt, és mindenképpen kell laptop. Ez az egyik, a másik az, hogy nincs pénzem egy összegben megvenni. A kérdést egyébként azért írtam ki, mert ez is oda van írva:
Kedvezményes hitelkonstrukció csak az akció ideje alatt igényelhető 50 000 Ft feletti vásárlási összeg esetén.
Plusz ha megnézem a termék adatlapját, akkor ott is szerepel az akció a gép neve mellett, és ha visszaszorzom a 25-öt (futamidő) a nyolcezer-akármennyivel, kijön az ár. Különben már megnéztem, hogy máshol mennyit kóstál, és szinte mindenhol 140-150e Ft, ergo drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!