PayPal számlafeltöltés (top up)?
A CIB Banknál nyiss egy CIBEZZ-számlát, ennek csak 50 Ft/hónap a számlafenntartási költsége és díjmentesen kapsz hozzá bankkártyát meg internet-bankkártyát is...
Kérj hozzá "Internetbank biztonsági SMS" szolgáltatást (ez díjmentes, értesítenek SMS-ben minden NetBank mozgásról)...
Bankszámla és bankkártya nélkül nem tudod használni a PayPal accountodat!!!...
Ha van bankszámlád (és hozzá bankkártyád) akkor nem kell vacakolnod a PayPal feltöltéssel sem, mert akkor egyenesen a bankszámládról vehetsz le annyi pénzt, amennyit költeni akarsz valahol.
A PayPal-hez nem szükséges bankkártya, de kell egy legalább bankszámla, közüzemi számla, amiről lehet pénzt utalni, Netbankos felületről például. Ahol a számlatulajdonos neve (Gipsz Jakab) azonos a PayPal-fiók nevével, ezt külön kiemelném. Csak a PayPal fiókban fordítva legyen (Jakab Gipsz).
A TopUp menüpontnál erre előre figyelmeztet, hogy a név azonos legyen, ott kapod az egyedi ID-számot is, azt kell feltüntetni az átutalás "Közlemény" mezőjében.
Nekem egy napon belül átment a pénz. Bónuszként utána azt vettem észre, hogy a PayPal a Netbankos adataimat automatikusan felvette célszámlának, így azzal már nem is kellett külön foglalkozni, a pontos címzés is ezáltal garantált.
Vagyis, amikor visszafelé akarnék küldeni pénzt a PayPal-ről a Netbankba, már eleve ott szerepel a célszámla, csak be kell írni az összeget.
Van egyébként kártyám is, egy másik banknál, de azt nem vonnám be ilyen Internetes játékokba, nekem is jobban megfelel a feltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!