Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Elvileg ma utaltak a kártyámra...

Elvileg ma utaltak a kártyámra pénzt, de még mindig nem érkezett meg. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Nem 4 órába telne, hogy megérkezzen? Vagy, ha más bankból utaltak, akkor több idő?
2012. okt. 17. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
A kártyádra nem lehet utalni. A számládra utalhattak, ha elektronikusan indították az utalást, akkor 4 órán belül át kell érnie, de ha bankfiókban ügyintézőnél, akkor csak másnapra lesz ott.
2012. okt. 17. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Bankon belül azonnal megjelenik bankon kívül MAXIMUM 4 óra. Nekem 1-2 óra szokott lenni amúgy.
2012. okt. 17. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, a számlámra, bocsánat. Tehát, ha mondjuk, az OTP-ben (a bankban) utaltak a cibes számlámra, akkor az holnap ér ide?

Akkor a 4 óra az csak az internetes utalásra vonatkozik?

2012. okt. 17. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A 4 órás limit csak "az elektronikusan benyújtott" utalásokra vonatkozik! Máskülönben egy banki munkanap, amíg átér a pénz.
2012. okt. 17. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Értem, hát megmondom őszintén ezt nem tudtam!

Az ingyenes netbankok világában csodának számít ha valaki becaplat a bankba egy utalásért. :D

2012. okt. 17. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha nem az én nevemet adták meg, hanem egy másikat. én nő vagyok, a megadott név ffinév. így is megkapom ugye?
2012. okt. 17. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
A számla az én nevemen van.
2012. okt. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!