Üdv! Van egy bankszámlám amihez kaptam egy web számlaszámot is. Szinte mindenhol a neten fizetéshez a bankkártyám számát és a cv kódot kérik, de így akkor hozzá férnek teljes számlámhoz. Hogy tudom ilyen helyeken csak a webszámlámat használni?
Figyelt kérdés
Mert elvileg arra találták ki a webszámlát,hogy biztonságosan tudjak neten fizetni..de mégse tudok vele sehol :S2012. okt. 16. 20:25
11/16 anonim válasza:
Igényeltél webkártyát? Mert először igényelni kell. Netbankban is lehet.
Ha "elkészül" azután látható lesz.
12/16 ElCondor válasza:
"webkártya adatok nem találhatók"
Nekem is ezt írja. Természetesen van webszámlám, a főoldalon látszik is.
13/16 anonim válasza:
Azt látom, hogy nem mai a kérdés és a válaszok sem, viszont nekem is ugyanez a helyzet, hogy nem találhatók az adatok. Tegnap igényeltem, ma már látható, hogy van webkártyám, tudtam is rá utalni, de még mindig nem találhatók az adatok. Néztem az alkalmazáson belül is, a webes direkten keresztül, de eddig semmi.
Akiknek ez volt a gond, vártatok 1-2 napot és jó lett, vagy mi volt a megoldás?
14/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta az ügyintéző, hogy néhány napba is beletelhet, mire legenerálják és megjelennek a webkártya adatok.
15/16 anonim válasza:
Végül olyan 5 munkanap alatt megvolt, de az ügyintéző ismét összevissza beszélt ("Másnap már látható lesz!").. Aha, persze. Az otp-s chaten 10-15 napot írtak aztán. Szóval ha valaki ezt olvassa, akkor elvileg max ~2 hét és látni kell a webkártya adatokat.
16/16 anonim válasza:
hát jah, nem most volt ez a kérdés, nekem viszont 1 éve van webkártyám, látható is a fő oldalon, viszont még 1 év elteltével sem tudom le kérni az adatait, és mvel nem tudom le kérni az adatait, így nem is tudok rá utalni, a bankkártyák közti utalásnál, pls valaki help, mert komoly összegek függenének ettől... hogyan oldódott meg nektek? (ja és igen a bankban is azt mondták, hogy nincs vele semmi baj, aktív a szolgáltatás, és ők sem értik, hogy mi van) -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!