Ha átakarok utalni pénzt a számlámról az OTPben akkor csak vigyem a számlaszámot oda az ablakhoz és kész?
Ha lenne az OTP bankszámládhoz NetBank fiókod (díjmentesen jár a bankszámlákhoz) akkor te magad otthonról intézhetnéd az átutalást!
Az OTP fiókban meg most fizethetsz majd azért, hogy átutalják a pénzed...
Vidd magaddal a személyidet is, lakcímkártyát is!
OTP Juniornál pont tudom, hogy ingyen van a netbank, legalábbis nekem nem vonnak le pénzt. A legolcsóbb utalás pedig 120forint.
Vinned kell a bankkártyádat ( vagy személyi + lakcímkártya) az azonosításhoz, valamint kell a másik fél számlaszáma és neve.
#3-nak :
Normális bankoknál a NetBank szolgáltatás díjmentes és a NetBank-ban való átutalások is díjmentesek!!!
Ezért számoltam fel az összes OTP bankszámlánkat és átmentünk más bankokhoz! Az OTP-nél nincs lehúzósabb bank az országban!!!...
A gyerekeimnek a CIB Banknál CIBEZZ-számlát nyitottunk : 50 Ft/hó a számlavezetés, díjmentes a NetBank, díjmentes minden átutalás, díjmentes a bankkártya hozzá, díjmentes a webkártya menné... :-))
A lehúzós OTP-t ott kell hagyni!
#1-es voltam
3. vagyok:
4.-nek: Nekem vonnak le pénzt havonta, nem tudom, mitől függ.
1.-nek: Tudom, hogy lehúznak keményen. Én is nemrég nyitottam CIBEZZ számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!