OTP JUNIOR kártyánál vonnak le valamit?
Mikor vonnak le mit?
Nézd meg a díjtáblázatot a bank honlapján!
Van egy számlavezetési díj, azt vonják, de amúgy én sem értem, hogy mire gondolsz.
Ezt az OTP-nél kérdezd meg, vagy az interneten nézd meg a díjtáblázatot. Lehet, hogy a Juniornál nincs semmilyen díj, valami rémlik, anno nekem is az volt, de most már nem mernék megesküdni rá. Azt tudom, hogy a készpénzfelvétel ingyenes, meg a kártyás vásárlás is...
Vannak kártyák, amiknek van éves díja, illetve bizonyos szolgáltatások is ( pl SMS-t kapsz a számlamozgásról. stb).
De ha neked ilyenjeid nincsenek, akkor alapból a számlavezetés az ingyenes, vagyis nem kell semmit fizetned azért, hogy a pénzed bent van.
Sőt, akár le is kötheted ( de ne normál, hanem akciós ajánlattal), úgy 3 hónap alatt tisztán kb. 1,5%-ot kamatozik a pénzed. ( Tudom, nem nagy summa, de több, mint a semmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!