Milyen lekötéseket tudtok ajánlani OTP Juinor kártyánál?
Mi az, hogy folyamatos lekötés???
Akciós lekötésnél az első kamatperiódus után már nem akciós lekötéssel megy tovább, annak valóban nevetségesen alacsony a kamata, ezért ilyenkor érdemes újra kötni a betétet, akciós kamattal.
Remélem erre gondoltál.
Gépkocsi nyereménybetét egyébként nem kamatozik de nem is számlához rendelik hozzá.
Folyamatos (ismétlődő) lekötés: a kezdeti tőkeösszeg a lejárat napján az eredeti futamidővel, a lejáratkor érvényes kamat- és betét lekötési feltételek mellett újra lekötésre kerül. A futamidő alatt megszolgált kamat a lejárat napján látra szóló számláján kerül jóváírásra.
Tisztában vagyok a betétkönyv fogalmával. Kérdésem arra irányulóan az lett volna, hogy Juniornál lehetséges a gépjármű betétkönyv vásárlása? Annak az esélye, hogy nyerek vele egy autót elég csekély, de ha mégis így lenne, akkor tudtommal az autó helyett kérhetem az árát is a számlámra.
Véletlenül figyelmen kívül hagytam az utolsó mondatodat.
Ez esetben nem is szándékozom vásárolni, ha nem a számlámhoz rendelik hozzá. :)
Utóbbival arra céloztam, hogy egy kis lapocskát kapsz, nem kell hozzá számla. Mmint a betétkömyvhöz.
A lekötésről:
" a lejáratkor érvényes kamat- és betét lekötési feltételek mellett
... folyt:
Ez pont azt jelenti, hogy nem akciós kamattal ( kb évi 1-2%)kötik újra. Kösd újra akciós kamattal (5-7%)
(bocs a megtört válaszért, mobilon nehezebb gépelni.)
OTP-nél az akciós lekötések érik meg leginkább junior számlánál. Így viszonylag kisebb összeget is le lehet kötni már.
Ha lejár a 2-3-4-6 hónapos futamidő, akkor fel kell törni a lekötést és egy új akciósra lekötni. Ez éri meg legjobban, legalábbis én eddig úgy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!