Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen lekötéseket tudtok...

Milyen lekötéseket tudtok ajánlani OTP Juinor kártyánál?

Figyelt kérdés
Jelenleg folyamatos lekötésen van. Mivel keveslem a kamatot ezért érdekel más befektetés OTP-n belül. Gondoltam veszek egy-két gépkocsinyeremény betétkönyvet, de úgy látom, hogy Juniornál nem engedélyezett vagy én nem találom. Értékpapír és/vagy kártya/bank váltás jelen esetben nem érdekel!

2012. aug. 11. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy folyamatos lekötés???

Akciós lekötésnél az első kamatperiódus után már nem akciós lekötéssel megy tovább, annak valóban nevetségesen alacsony a kamata, ezért ilyenkor érdemes újra kötni a betétet, akciós kamattal.

Remélem erre gondoltál.

Gépkocsi nyereménybetét egyébként nem kamatozik de nem is számlához rendelik hozzá.

2012. aug. 11. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Folyamatos (ismétlődő) lekötés: a kezdeti tőkeösszeg a lejárat napján az eredeti futamidővel, a lejáratkor érvényes kamat- és betét lekötési feltételek mellett újra lekötésre kerül. A futamidő alatt megszolgált kamat a lejárat napján látra szóló számláján kerül jóváírásra.

Tisztában vagyok a betétkönyv fogalmával. Kérdésem arra irányulóan az lett volna, hogy Juniornál lehetséges a gépjármű betétkönyv vásárlása? Annak az esélye, hogy nyerek vele egy autót elég csekély, de ha mégis így lenne, akkor tudtommal az autó helyett kérhetem az árát is a számlámra.

2012. aug. 11. 17:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Véletlenül figyelmen kívül hagytam az utolsó mondatodat.

Ez esetben nem is szándékozom vásárolni, ha nem a számlámhoz rendelik hozzá. :)

2012. aug. 11. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Utóbbival arra céloztam, hogy egy kis lapocskát kapsz, nem kell hozzá számla. Mmint a betétkömyvhöz.

A lekötésről:

" a lejáratkor érvényes kamat- és betét lekötési feltételek mellett

2012. aug. 11. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:

... folyt:

Ez pont azt jelenti, hogy nem akciós kamattal ( kb évi 1-2%)kötik újra. Kösd újra akciós kamattal (5-7%)

(bocs a megtört válaszért, mobilon nehezebb gépelni.)

2012. aug. 11. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 11. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

OTP-nél az akciós lekötések érik meg leginkább junior számlánál. Így viszonylag kisebb összeget is le lehet kötni már.

Ha lejár a 2-3-4-6 hónapos futamidő, akkor fel kell törni a lekötést és egy új akciósra lekötni. Ez éri meg legjobban, legalábbis én eddig úgy tapasztaltam.

2012. aug. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!