Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste Diákszámla vagy OTP...

Erste Diákszámla vagy OTP Junior? Miért? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amit tudok:

Erste: ingyenes: számlavezetés, E.V.E. Diák főkártya kibocsátási díja + kártyadíj, havi egyszeri kpfelvétel

Otp: ingyenes: számlavezetés, kártya éves díja, havi egyszeri kpfelvétel

Van egy olyan érzésem, h ezek a bankok vmit titkolnak. Nekem semmit az ég világon nem kell fizetnem?? Nézzük az el, h havi többször veszek fel pénzt ill. az sms küldési funkció (ami otp-nél 16 Ft/sms)

Segítsetek légyszi és ha bármilyen más infótok is van, mindenféleképp osszátok meg :)

2012. aug. 10. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az OTP tényleg így van. Én is azt használom, nincs más költség. Én ajánlom.
2012. aug. 10. 19:30
 2/14 anonim válasza:
nekem is OTP van, nagyon megvagyok vele elégedve, és tényleg úgy van ahogy írják :D
2012. aug. 10. 19:31
 3/14 A kérdező kommentje:
És ha utalnék vkinek egy kisebb összeget, akkor mennyibe kerülne ez??
2012. aug. 10. 19:36
 4/14 anonim ***** válasza:
OTP-t felejtsd el. Tele van rejtett költséggel. Persze, ha nem használod a számlád, akkor tök jó. Ott az Erste vagy a CIB, mindegyik SZÁZSZOR jobb, mint az OTP.
2012. aug. 10. 21:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Sorolj már fel kérlek néhány rejtett költséget. Kíváncsi lennék rá...
2012. aug. 10. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
OTPnél az utalás egy nullával a végén drágább, mint az ERSTEnél. Épp ezért ajánlom inkább azt.
2012. aug. 10. 23:55
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Erste-t ajánlom jószívvel.
2012. aug. 11. 17:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Végülis az Erste-t választottam. Remélem nem bánom meg :D
2012. aug. 13. 11:35
 9/14 anonim ***** válasza:

5-ösnek:

Üzemanyag, amely a balfa.z ügyintéző hülyesége miatti utazás okán szükséges.

Telefonköltség, amely a dilettáns szakember segítsége miatt merül fel.

Megjártam, és nem egyszer: felcserélte az OTP a bankszámlámat egy vad idegen személlyel. Eredménye: Kérjem vissza ÉN a pénzem az adott személytől. Ha nem adja, akkor meg pereljem be...

Köszönöm OTP, a bizalmam elszállt, egy bankhoz korrekt hozzáállás, pontos ügyintézés, átlátható költségek kellenek, nem bizalom...

És még rejtett költségek: kérj egy igazolást vagy egy banki kivonatot...

2012. aug. 13. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó: azért mert neked balfaxkodtak, még nem jelenti, hogy szar az egész úgy ahogyan van.

Ennyi erővel kis kereséssel bármelyik bankról lehetne összehozni negatív példákat, és kihozhatnánk végeredménynek, hogy minden bank szar.

Nekünk pl. az általatok istenített Erste hozta össze sikeresen, hogy végtörlesztés után nem töltötték ki a földhivatalba beadandó papírt, azok meg szintén akkora faxok hogy csak lógatni kellene őket, így elfogadták hibásan. Aztán 30 nappal később jött az elutasító határozat, mert 1 darab szám hiányzott!!

Utána persze már pénzért akarták ismét kiállítani, mert hogy egyszer ingyenes.

A végén már ordítottam vele, hogy fogja meg a szőrt a seggén, húzzon oda a nyomtatóhoz és töltse ki rendesen azt a kibaxott papírt, és írja illetékmentesre mert felborítom az asztalt.

3 hónappal később sikerült levetetni a jelzálogot egy béna csitri miatt.

Ettől függetlenül nem állítom, hogy szar az egész erste, és soha senki ne menjen oda.

2012. aug. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!