Erste Diákszámla vagy OTP Junior? Miért? (többi lent)
Amit tudok:
Erste: ingyenes: számlavezetés, E.V.E. Diák főkártya kibocsátási díja + kártyadíj, havi egyszeri kpfelvétel
Otp: ingyenes: számlavezetés, kártya éves díja, havi egyszeri kpfelvétel
Van egy olyan érzésem, h ezek a bankok vmit titkolnak. Nekem semmit az ég világon nem kell fizetnem?? Nézzük az el, h havi többször veszek fel pénzt ill. az sms küldési funkció (ami otp-nél 16 Ft/sms)
Segítsetek légyszi és ha bármilyen más infótok is van, mindenféleképp osszátok meg :)
Az már tényleg csak így utólag ugrott be, hogy a sztárolt Erste a diákszámlához olyan bankkártyát ad amivel nem lehet neten fizetni.
Még egy szar vonatjegyet vagy telefonszámlát se lehet vele neten kifizetni. :D
Egy szar eset? :D
Egyszer kicseréli a bankszámlákat, majd miután megszüntettem, rá pár évre kapok levelet, hogy NEM SZŰNT meg a számlám, aztán jártam HÓNAPOKIG az OTP-be.
Még amikor diák voltam kb. 15 éve, akkor pedig rendszeresen el volt cseszve az ATM kpfelvét... Volt amikor duplán terhelt, és azért lehetett hozzájuk járni.
Szóval nem egy balfa..ság miatt, hanem az egész úgy ahogy van leírhatatlanul shit. Összességében bűzlik, nem egy-egy eleme. Köszönöm, többet OTP-t nem. [Persze nem azt jelenti, hogy az Erste vagy a CIB vagy bármelyik jobb.] Nekem pl. nem volt soha Erste-s számlám. Így arról nem tudok nyilatkozni. CIB volt, van, azzal elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!