Miért kell számlát nyitni, ha főiskolás leszek? és hol a legérdemesebb?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 20:36
1/4 anonim válasza:
Azért, hogy átutalhassák az ösztöndíjadat... :-)
Én a CIB Bank CIBEZZ! számlacsomagját ajánlom, sok előnye van, ingyenes a havidíja és most ráadásul +ajándék 1800 Ft-ot is kaphatsz :
- Ha 2009. július 1. és 2009. szeptember 30. között CIBEZZ Számlacsomagot nyitsz, 1800 Ft értékű mobiltelefon-feltöltést kapsz ajándékba!
- A mobilfeltöltés helyett választhatod az 1800 Ft értékű Bookline könyvvásárlási utalványt!
2/4 A kérdező kommentje:
jó lenne az az ösztöndíj,csak ennyi miatt
?
2009. júl. 22. 22:00
3/4 anonim válasza:
Ha jogosult vagy rá, a szociális támogatás is a bankszámládra megy. Annakidején mi otp-s brosúrát kaptunk, akkor nekik volt speciális ajánlatuk az egyetemet kezdők számára. Lehet, hogy ti is kaptok majd tájékoztatót valamelyik banktól.
4/4 anonim válasza:
Én nemrégen az egyik rokonommal mentem be az OTP-be, semmi dolgom sem volt ott, a csaj meg elkezdett győzködni, hogy csináltassak egy kártyát ingyé, meg mozi jegy is jár hozzá, meg tököm tudja mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!