Melyik banknál lenne a legérdemesebb bankkártyát igényelnem a lentiek alapján?
Tehát a helyzet a következő, most töltöttem a 18. életévem, eddig nem akartam bankkártyát, otp juniorra lett volna lehetőség, de én nem tartottam jó ötletnek.
Ugyebár bankkártyát a bankszámla mellé lehet igényleni, amire pedig nekem szükségem lenne az a következő:
-Internet bank
-ingyen pénzfelvétel belföldön
-az éves díj ne haladja meg a 2-3 ezer ft-ot
Nem fontos, hogy bankkártya legyen, lehet elektronikus is, de úgy konstatáltam, hogy a dombornyomottat több helyen tudom használni.
Szétnéztem már több helyen is (K&H, Esrte bank, Budapest bank, OTP, Raiffeisen bank) és mindenhol le volt írva a szolgáltatás, viszont az igénylés, illetve fenntartás díját nem találtam sehol.
Várom a segítséget, előre is köszönöm!
Raiffeisen
Igénylési dij nincs, 3500 forint kártyadíj évente a dombornyomott Visa vagy Mastercard. Bárhol használható külföldön is.
Netbank ingyenes, a havi 2x pénzfelvétel is.
Semmilyen más költsége nincs, ha nem igényelsz külön szolgáltatást.
AXA ingyenes bankszámla. Egyszeri nyitási díj van. Internetbank nélkül 2800Ft, internet bankkal 6800Ft.
A számlanyitás díj befizetése után, további költségek NINCSENEK. Nincs havi és éves díj, kártyadíj, internetbank havidíj, papíralapú számla is ingyenes.
Erste Bank- szemeszter csomag minden ingyenes!
Vagy Unicredit Bank, ott 17 országban ingyenes kp felvét, viszont minden más kisebb nagyobb költséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!