Használ valaki közületek OTP-s virtuális bankkártyát? Ha igen, bevált?!
Köszi a választ!
És ennek a Webkártyának is megvannak ugyanazok az adatai, mint a dombornyomottnak? (Utolsó három számjegy, lejárati idő, kártyaszám.) Így is, hogy "csak" virtuális?
elvileg ugyanolyan kártya, mint a dombornyomottak. Mi használtunk ilyet, volt, hogy pl. repülőjegyvételnél nem fogadták el - máig nem tudom miért. Akkor a dombornyomottal vettük a jegyet.
Van ennek is ellenőrző kódja, meg mindene, csak fizikailag nincs kártya, így nehezebb elhagyni :)
Én is úgy igényeltem annak idején, hogy virtuális VISA kártya. Aztán kaptam kártyaszámot, csv kódot, lejáratot etc. és csak most, három év múlva, mikor lejárt és küldték az új virtuális kártya adatokat akkor szembesültem a ténnyel, hogy nem VISA kártyám van, csak MasterCard-om
Így már értem, hogy itt-ott miért nem fogadta el egy-egy webáruház...
De remek dolog, csak azt a lóvét bukhatod el esetleg, amit éppen a vásárlás előtt rátoltál arra a külön számlára, amivel menedzseled...
én szeretem, nekem bevált.
Úgy, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni bizonyos dolgokat. Én pl. sokmindent vásárolok ezzel a webkártyával, és néha ez havidíjas dolgot is, pl újságelőfizetés. Ha elfelejtem lemondani, akkor a következő hónapban is vonnák a kártyaadatok alapján.
De én csak egy bizonyos számra voltam kíváncsi, lemondani viszont elfelejtettem. Ekkor előfordulhat, hogy a pénz rátolás és a vásárlás közt jön egy lemondani elfelejtett megrendelés következő teljesítésének a levonása. Jártam már így, azóta figyelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!