Melyik banktól a legérdemesebb kölcsönt felvenni?
Figyelt kérdés
Lakás korszerűsítésére (központi fűtés beszerelésére) szeretnék kölcsönt felvenni.2011. jún. 4. 23:24
1/8 anonim válasza:
Semelyiktől. Ha viszont van jó kereseted, akkor meg teljesen mindegy. Nincs jelentős különbség szerintem, mondván ezt úgy hogy soha nem volt hitelem. De ismerem valamelyest a bankok működését, kapcsolatom azért van párral.
3/8 anonim válasza:
Bocsi az off-ért csak érdekel hátha lesze érdemleges válasz,nekem is kölcsönt kellene felvennem,egy nagyobb összeget,csak a bibi az,hogy kézbe kapom a fizum(be vagyok jelentve) és nincs akit kezesnek elhivjak!lakásra meg nem kapnék annyit amennyi nekem kéne.
Amugy nekem lakáshitelhez az erste-t ès az unicreditet ajánlották,de fogalmam sincs melyik a legjobb.
5/8 anonim válasza:
banktól max korlátolt felelősségű jogi személyként érdemes hitelt felvenni (extrém módon felértékelt, valódi piaci áraktól elrugaszkodott jelzálogfedezettel:)))
6/8 anonim válasza:
valószínűleg az OTP-t nem lehet alulmúlni
de a lakáshitel a többi bankkal is egy nagy szívás lesz
7/8 anonim válasza:
Lakáskorszerűsítés kapcsán én inkább összespórolnám a pénzt
Minek ehhez bank?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!