Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 21éves munkakezdőnek melyik...

21éves munkakezdőnek melyik banknál a legérdemesebb folyószámlát nyitni?

Figyelt kérdés

Külföldön egyenlőre még nem fogok dolgozni!

Indoklást is megköszönném!

2011. máj. 14. 15:53
1 2
 1/12 gfero válasza:
szerintem az otp-nél mivelhogy mindenhol van atm-ük .és mindenhol tudsz a számládra pénzt rakni mivel a posta is elfogadja az otp kártyát.
2011. máj. 14. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Biztos nem az OTP-nél, mert az a legdrágább bank.

Nézz körül, majdem minden banknak van olyan számlája,ahol nincs költséged.

Nekem unicredites van, nincs számlavezetési díj, ingyenes a kártya, az utalás és az ATM felvét.

de ilyen van a legtöbb banknak. Kivéve az OTP-t

2011. máj. 14. 16:30
 3/12 gfero válasza:
igen de ha vidéki vagy és pénzt akarsz tenni a kártyára utazhatsz egy csomót hogy be tud tenni a pénzed.az otp-re meg a helyi postán ami mindenhol van tudsz rá tenni.amit megspórolsz a számlavezetésen elveszted az üzemanyag árán.
2011. máj. 14. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:

én szinte soha nem teszek be pénzt, csak kiveszek. Vagy utalok egy másik számlámról.

Ha dolgozni kezd, gondolom azért nyit számlát, hogy kapja a fizetését.Ott is gyakoribb lesz a kivét, minthogy betegyen pénzt.

Egyébként ha postán teszel be pénzt,akkor remélem tudod, hogy az legalább 300 forintodba kerül.

Sajnos ezért ilyen drága az OTP, megengedheti magának, mert egy csomóan nem hagyják ott. ha kiszámolnád, hogy havonta mennyi megy el költségtre (nézd csak meg a havi kimutatásod,hogy mennyit vontak belőle költségre éslehet, hogy elgondolkodnál, hogy nem éri-e meg elmenni egy másik bankhoz.

2011. máj. 14. 16:56
 5/12 gfero válasza:
a másik dolog meg ha nincs a közelbe olyan atm mit csinálsz felvehetsz az otp automatából de akkor már nem ingyenes hanem sokkal drágább
2011. máj. 14. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
OTP a legdrágább és legócskább Bank. Szinte mindenütt van olyan ATM,ami nem OTP-s. Cészerűbb valamelyik külföldi banknál nyizni. Ha majd külföldre mégy esetleg,akkor nem kell bankot váltani.
2011. máj. 14. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem minden atm ingyenes napi 200.000 forintig.

Látod nem is ismered a többi bank kondicióit.

Én bizony fél évente megnézem milyen új lehetőségek bannak és 2-3 évente váltok is. Minek fizessek valamiért ami máshol ingyenes?

2011. máj. 14. 17:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, közben én is olvasgattam és a Cibezz elég jónak tűnik nekem, tudtok erről valami hátulütőt?
2011. máj. 14. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem MKB Karrierem van.95 Ft havonta, ezenkívül minden ingyen van. ATM felvét havi két alkalommal ingyenes de utána is 75 saját 350 más bank ATM-nél. Az OTP-nél nem fix hanem összegfüggő a felvét díja, szóval ott a saját is drágább mint máshol a más. A legdrágább bank.
2011. máj. 14. 22:15
 10/12 anonim válasza:
nekem cib van és tökéletesen megfelel. 2x ingyenes pénzfelvét bármelyik atm-ből, internet bank ingyenes, sms-ért nekem első három hónapban még nem kellet fizetni. én szeretem:)
2011. jún. 9. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!