21éves munkakezdőnek melyik banknál a legérdemesebb folyószámlát nyitni?
Külföldön egyenlőre még nem fogok dolgozni!
Indoklást is megköszönném!
Biztos nem az OTP-nél, mert az a legdrágább bank.
Nézz körül, majdem minden banknak van olyan számlája,ahol nincs költséged.
Nekem unicredites van, nincs számlavezetési díj, ingyenes a kártya, az utalás és az ATM felvét.
de ilyen van a legtöbb banknak. Kivéve az OTP-t
én szinte soha nem teszek be pénzt, csak kiveszek. Vagy utalok egy másik számlámról.
Ha dolgozni kezd, gondolom azért nyit számlát, hogy kapja a fizetését.Ott is gyakoribb lesz a kivét, minthogy betegyen pénzt.
Egyébként ha postán teszel be pénzt,akkor remélem tudod, hogy az legalább 300 forintodba kerül.
Sajnos ezért ilyen drága az OTP, megengedheti magának, mert egy csomóan nem hagyják ott. ha kiszámolnád, hogy havonta mennyi megy el költségtre (nézd csak meg a havi kimutatásod,hogy mennyit vontak belőle költségre éslehet, hogy elgondolkodnál, hogy nem éri-e meg elmenni egy másik bankhoz.
nekem minden atm ingyenes napi 200.000 forintig.
Látod nem is ismered a többi bank kondicióit.
Én bizony fél évente megnézem milyen új lehetőségek bannak és 2-3 évente váltok is. Minek fizessek valamiért ami máshol ingyenes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!