Kapo1588 kérdése:
Az axánál most mennyi fél millió fölött a látraszóló kamat?
Figyelt kérdés
Régebben tudom h 6.5 % volt de idén variálgattak a kondíciós listán tudnátok segíteni most mennyi?2012. aug. 14. 08:51
3/10 anonim válasza:
Ha tudod, hogy a kondíciós listában kell megnézni, akkor miért nem nézed meg magad?
4/10 A kérdező kommentje:
nem találtam a kondíciós listát valamiért a régit dobta fel. de közbe meglett... 5.5%:( nem az igazi
2012. aug. 14. 09:51
5/10 anonim válasza:
Szeptember 1-től már csak 5,25%.
6/10 anonim válasza:
Azonnal viszem oda a pénzemet!
Én egy millió feletti összegre fix lekötésre se kapok ennyit, csak akkor ha veszek mindenféle ingatlanalapot, meg életbiztosítást meg még nem tudom hogy micsodát.
Már nézem is hol van a közelben ilyen bankfiók.
7/10 anonim válasza:
Ennél sokkal jobb kamatok is vannak akciósan. Nézd meg az összehasonlítót a PSZÁF oldalán, vagy a jokamat.hu és a bankracio.hu oldalakon. Ezeken ki tudod választani a neked legjobbat. Vigyázni kell a feltételekkel, de vannak olyanok is, amihez semmi extrát nem kell kötni.
8/10 A kérdező kommentje:
igen köszönöm azóta tényleg megtaláltam.
aki ide akarja hoznia pénzét szerintem nem rossz bank.. fél millió felett ha lekötöd akciósan 2 hónapra 10 % a kamat azért az szerintem most elég ütős. ez természetesen csak új pénzre az a trükk benne. de engem a magas látraszóló kamat is vonz.vagy tudtok bankot ahol magasabb?
2012. aug. 14. 11:08
9/10 anonim válasza:
Én vagyok, aki írta, hogy oda akarom vinni a pénzem. Kösz a tippet! :)
10/10 anonim válasza:
Te, hallod?! Ez a 10% hol van leírva? Nézelődtem az axa oldalán, de én csak olyat látok, hogy 2 hónapra, új pénzre, fél milliótól 8,80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!