Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Postára van betéve egy millió...

Postára van betéve egy millió forint. Egy évre a kamat 12%. Mi van akkor, ha csak egy év után veszem ki azt a kamatot? Az tovább kamatozik egy év után is, vagy lejár?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogyne! Ha a felét hazudod, akkor is sokat hazudtál, nem gondolod, kedves előttem válaszoló? :)

Andersen meghalt, a csodák pedig az ezotéria rovatba valók.

2010. okt. 7. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Hááát :) bocsánatot kérek, az előző kommentem egy moderált előző kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezőnek szól!!

Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.

2010. okt. 7. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, figyelmesebb átolvasás után már én is rájöttem : D
2010. okt. 8. 12:31
 4/5 anonim válasza:
Lehet hogy Andersen kihalt de létezik ilyen befektetés. De tudot mit, nem kell elhinni. Kamatozzon évente 7%-ot a pénzed.....
2010. okt. 9. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy létezik ilyen befektetés. Még egy fontos dolgot felejtettél el hozzátenni, hogy a kockázata is igen minimális. Mert úgy lesz valóban hihető a történet.

Szerintem mindannyian tudjuk, hogy számos jó befektetés van. Pl. egymillióból lottószelvényt venni akár több milliárdot is tud hozni. Kérdés, hogy milyen kockázati tényező van.

Úgyhogy valóban, létezik olyan befektetés, amely egymilliót egy év alatt megtízszerez. Az a kérdés, hogy a postán 7%-ot (biztosan) kamatozó betét és az általad felvázolt tízszeres nyereség között milyen különbségű rizikófaktor van.

Amúgy nagyon szívesen meghallgatom a befektetési ajánlatodat, amely egymillióra tízmilliót hoz... Ott az elérhetőségem, ragadj billentyűzetet!

2010. okt. 9. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!