Ismertek olyan pénzt adó céget mint a provident?
"Azzal mindenféle képen jobban járnátok mint egy újabb hitellel."
Szeretném látni azokat a mindenféle képeket...
Mindenféleképpen.
Ki beszélt itt uzsorásról ? Én azt mondtam hogy ha tud kérjen az egyik családtagjától akiben meg lehet bízni .
Ennyire szerintem nem félreérthető . Nekem is van olyan rokonom aki nem tudja fizetni a hitelét és én adtam neki kölcsön és nem kérek többet vissza és nem is zaklatom . Majd vissza adja ha tudja . Ilyenre gondoltam nem uzsorásra .
Miért lenne jobb a banktól ? Mert mondjuk nem viszi el a házát , nem kér 3x-os kamatot és stb . Úgyhogy jobb mintha banktól venné fel a kölcsönt ,nem ?
Nekem a provident is az uzsorás kategóriába tartozik... azok is irreálisan magas kamatot kérnek, és házhoz jönnek hetente a pénzért.
Normális bank meg úgyse áll szóba a kérdezővel. A gyes nem jövedelem, hanem segély, elvileg nem is letiltható, ráadásul van már hitele is máshol.
De ha adnának is, ez a legjobb mód a hajléktalan csövessé váláshoz a Bosnyák téren, hitelre hitelt felvenni.
Aztán majd élete végéig tiltják a fizetése felét, még ha talál is valahol munkát!
Inkább a meglevőt kéne kifizetni, mert majd azért is kopogni fognak.
Rokona meg nincs, mint írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!