Provident kölcsönt kapott már valamelyikőtök?
Nem tűnik uzsorakamatnak, hm valóban...
Nézem a hitelkalkulátorban a legalacsonyabb összeget, ami 30.000 Ft. Oda van írva, hogy 37.620-at kell visszafizetni.
Beikszelted az Otthoni szolgáltatás díját? Mert hogy a providentben csak az van...és hoppá, mily meglepő így már 61.380 Ft-ot kell fizetni! Nem uzsorakamat? Akkor mi?
Egyáltalán nem kell beixelni az otthon szolgáltatást.
De nem ez volt a kérdésem, amiket válaszoltatok!!!!!
Lehet. De én boldog vagyok, ha csak 1 embert is le tudok beszélni, hogy ne essen abba a hibába, amibe én.
Mindegy :)
70.000 Ft
35 hét
2.254 Ft heti
8.890 Ft kamat összesen
42,35% thm
0 Ft otthon szolgáltatás
78.890 Ft visszafizetendő
Én úgy gondolom, hogy 9 hónap alatt 9 e ft kamat nem sok.
Kérdésem, hogy otthon szolgáltatás nélkül adnak -e. Mert az 33 e ft, ha kéri az ember.
De, ha nem kéri, akkor szerintem nekik nem túl nagy üzlet kölcsönt adni simán.
Egyébként pénzügyes vagyok, két picivel gyeden és meglepődtem, hogy mennyire alacsony a kamat összege.
Felhívtam őket és megerősítették, hogy nincsenek rejtett költségek.
Aláírtuk a szerződést, ugyanazok a számok, kamatösszeg van feltüntetve, mint amit írtam. Olcsóbb, mint az otp folyószámlahitele.
És egyáltalán NEM KELLETT beixelni az otthon szolgáltatást. Hetente kell utalni. Nincsenek rejtett költségek.
Amelyikőtök annyira ijesztgeti az embereket az uzsorakamat miatt, az honnan veszi ezt?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!