Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Több otthoni szolgáltatásos...

Több otthoni szolgáltatásos Provident hitelnél is lehet kérni az átállást banki átutalásra?

Figyelt kérdés

Otthoni szolgáltatásos hiteleim vannak. Töviről hegyire átolvasva a szerződéseket, megtaláltam, hogy 11.000 forint ellenében a hitel átváltható banki átutalásra. A képviselő azt állítja, hogy ilyen csak akkor lehetséges, ha csak egy hitelem van. Én ilyen kitételt nem találtam. Gondolom azért mondja ezt, mert akkor neki az veszteség...

Van tehát lehetőség átváltani? Inkább kifizetem a 11000 forintokat, csak ne kelljen többet a paraszt képviselőhöz igazodni.

2012. jún. 1. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hééé! Tanúltál belőle, hogy a hitel nem játék. Erre egy paraszt tanított meg. Örüjé!
2012. jún. 5. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:

kedves első! remélem édesanyád jól érzi magát:)

nem nem tudom fizetni, hanem NEM AKAROK IGAZODNI SENKIHEZ, hogy mikor ér rá! Nehéz a szövegértés, ugye? te sz%ros kis troll!

Értelmes válaszokat várnék

2012. jún. 5. 17:04
 3/3 Bartus Piroska válasza:
Szia, a legtisztáb ha erröl nem a képviselődel hanem a központtal beszélsz.Hivd fel a providentet de ne a képviselöd,a telefonos mindenben segiteni fog,ez tapasztalat!
2012. jún. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!