Édesanyám tavaly Provident hitelt vetetett fel velem, én nem akartam, mert már nagyon elvolt akkor is adósodva. De fenyegetőzött, hogy megöli magát, meg hasonlók! Azt ígérte, ha mást nem de azt biztos, hogy kifizeti. Mit tehet a behajtó?
Figyelt kérdés
Én akkor terhes voltam,gondoltam csak betartja a szavát.Hát nem így lett most már a kamatokkal együtt 140körül van az elmaradás.Ő mindig hazudott azt mondta fizeti!A páromékkal lakok,itt intézkedhet a behajtó?Nekem nincs tulajdonom!Gyedből vonhat?2012. jún. 21. 15:58
1/3 Flector 67 válasza:
Gyedből nem tudom vonhat-e. De be fogják hajtani hidd el.
2/3 anonim válasza:
"most már a kamatokkal együtt 140körül van az elmaradás"
Ezt a mondatodat nem értem, mert éppen a Provident az a bank, akinek ha nem fizetsz és mondjuk 1 év helyett 2 alatt fizeted vissza a hitelt, akkor sem rakosgatja rá a kamatokat. Ugyanannyit fizetsz vissza, mintha időre fizetnéd. Egyébként, ha látják a hajlandóságot, hogy valaki akarja fizetni, akkor türelmesek és nem adják sokáig végrehajtásra. De ugye, ahhoz nem szabad elutasitónak lenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazad van,de nekem telefonon így mondták.Viszont a provis ember azt mondta nincs kamat!Már fizettem bele én,hogy legyen befizetés!Legalább behajtók ne jöjjenek!
2012. jún. 25. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!