Providentnél van hitelem, de összetűzésbe kerültem a képviselőmmel, aki egyben jó barátom is? Mit tudok tenni a lent leírt esetben? Ha megtudja a családom tehetek-e jogi lépéseket? Felvételt képviselő visszahallgathat-e? (diszkrét ügyfél vagyok)
Egy régi ismerősöm provident képviselő, nap mint nap találkozunk. Az történt, hogy reggel fel jött hozzám és kikelve magából (mert túl kevés fizetést kapott) közölte kilép a cégtől....én diszkrét ügyfél vagyok a családom nem tudja hogy hitelt vettem fel tőlük, és nem is kéne megtudniuk...
Összeszedtem a papírokat, és felhívtam a központot, hogy van-e lehetőségem banki átutalással fizetni, mert "ha elmegy a képviselőm nem szeretném ha kijönnének hozzám" a telefonos ügyintézőmmel megbeszéltem mindent...
Majd nem telt el 10 perc és a barát-képviselőm őrjöngve rontott rám, hogy jól bekavartam, mert nem tudta a cégnél még senki, hogy ő el "akar majd jönni" (olyan sms-t kapott, hogy az ügyfél tudomása szerint új képviselő lett kihelyezve) hát ezt sem mondtam
A beszélgetést rögzítik, és mivel hogy a család barátja az ügyintéző, ezért én azt mondtam neki hogy nem hangzott el hogy ő el akarja hagyni a céget, ő vissza hallgathatja a beszélgetést? vagy csak "komolyabb" ügyeknél van-ez, mert most kapálózik hogy én kevertem be neki, és meg foglya hallgatni, és ha tényleg tettem akárcsak célzást is arra, hogy el akar jönni, elmondja hogy hitelem van a családnak.
Most mit csináljak?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!