Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek, ha rossz e-mail...

Mit tegyek, ha rossz e-mail címet adtam meg a PayPall fiókomhoz, és hozzá csatoltam a bankkártya számom?

Figyelt kérdés

2012. júl. 12. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:

1./ TÖRÖLD a bankkártyaszámodat...

2./ Regisztrálj be egy új email címmel és ide csatold be a bankkártyaszámod!...

3./ A régi (rossz) emailcímes accountodat ne használd többé, az a regisztráció idővel meg fog szűnni...

2012. júl. 12. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy regiztem egy új accot, de oda meg nem tudom megint becsatolni a bankkártyám, mivel a régihez már odacsatoltam. Törölni, meg nem tudom, hogy kell, mert alapjáraton belépni sem tudok, mert az e-mail címben a domaint írtam el véletlenül (ghotmail)
2012. júl. 12. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Írni kel egy levelet a Paypalnak, amiben elmondod mi történt és mit szeretnél. Ha magyarul nem lehet nekik írni (most nem néztem utána, de valószínű), akkor angolul kell. Ha nem tudod megírni írj ki kérdést és itt lefordítják neked, csak próbáld érthetően megfogalmazni.

Talán az lenne a legegyszerűbb (ha azóta még nem oldottad meg a gondot), ha csak az e-mail címed javítását kérnéd a régi fiókhoz, az esetleges újat pedig töröltetnéd.

2012. júl. 19. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!