Le kell tiltanom a két külföldi bankkártyámat számlaszámot, mert eltűnt, ellopták, de már itthon vagyok?
Ha van NetBank elérésed ahhoz a külföldi bankszámlához, akkor lépj be és interneten utald át a pénzt a magyar számládra...
Vagy a NetBank oldalon limitáld le 0-ra a felvehető illetve az elkölthető pénzt a bankkártyával...
(Ha letiltod a bankkártyát, az alapból egy rakás pénzedbe fog kerülni.)
Aztán majd kérj új bankkártyát (régi letiltása nélkül!), feltéve ha szükséged van még a külföldi bankszámládra...
Angliába van ez a 2 számla...
végül is nincs rá szükségem pénz sincsen rajta...,de feltudják használni ha bárki megtalálja,de feltételezem,hogy ellopták...és lopást jelentek akkor is sok pénzbe kerülne??
Ha nincs rajta semmi pénz, akkor mégis MIRE tudnák felhasználni?!...
LOPÁST csak a rendőrségen tudsz bejelenteni (most ezért nem kéne kiutazni Angliába)...
A bankban csak azt tudod tenni, hogy LETILTATOD a kártyát, de az szerintem nem olcsó mulatság...
Azt nem tudom, a te bankodban ez milyen költségekkel jár, de Mo-on a bankkártya-letiltás 10000-15000 forintba kerül, és utána az új kártyakészítés költsége...
Ha nincs a bankszámlán pénz, akkor mit tudnak vele csinálni?!...
De ha gondolod, tiltasd le (ahhoz majd kell pénznek lennie a számládon a letiltás költségei miatt, vagy különben mínuszba megy a számlád és akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!