Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet 2 bankkártyám ugyanannál...

Lehet 2 bankkártyám ugyanannál a banknál?

Figyelt kérdés
A kérdésem lényegében az, hogy lehet 2 ugyanolyan bankkártyám és vele számlám 1 banknál? Az OTP Banknál vagyok jelenleg Joinor bankkártyával és szeretnék egy másikat is másik számlaszámmal! De a jelen számlámat még nem törölhetem mivel arra érkezék a (kicsit megkésett) ösztöndíjam! De szükségem lenne már az új számlaszámra! Tehát megoldható az, hogy bemegyek a bankba és nyittatok még1 számlát a nevemre? Értelmes válaszokat köszönöm!

2012. júl. 7. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az Erste banknál két lakossági folyószámlám van. Szerintem ez bármelyik banknál megoldható.
2012. júl. 7. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. júl. 7. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Épp tegnap tett fel valaki egy kérdést, mert nekik azt mondták, hogy egy névre csak egy számlát tud biztosítani a bankjuk.

De egyébként én sem látom akadályát annak, hogy 2 számlád legyen.

(( Ha 18 alatt vagy, kell az egyik szülőd is.))

Egyébként, ha kérdezhetek én is, miért kell neked 2 számla, 2 kártyával, és miért vagy az OTP-nél? :D

2012. júl. 7. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Bankfüggő.
2012. júl. 7. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem! köszönöm a válaszokat akkor majd megpróbálom elintézni a 2 kártyát! Amúgy azért kell 2 kártya mert a régi számlámmal felvoltam regisztrálva a vaterára és azt 3man barátok használtuk, csak sajnos a 2 ökör csinált szabálytalanságot és így kizártak a vateráról a számlámmal együtt és lényegében ezrt akarok másikat csak még pénzügyi dolgok miatt nem szünetelthetem a régi számlámat! röviden ezért! és már 18 felett vagyok! és azért vagyok az OTP-nél mert ott ajánlották a jonior kártyát vagy mit és abban voltam benne! meg ott tetszett az a feltétel hogy évente kell kb 400 ftot fizetni a számlavezetés díjként! Jó a többi banknál nem tudom annyira hogy mi a helyzet de a szigetvári takaréknál havonta kell 100 ftot fizetni tudtommal! Vagy akkor megkérdezhetem hogy Ti melyik bankot ajánljátok?? Valami kis információt hogy miért jó és miért nem az amit ajánlotok? köszi!
2012. júl. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!