Tegnap próbáltam befizetni a kártyámmal egy póker oldalra (OTP junior) és elutasítotak. Ezt megpróbáltam még 3-szor és mindig ez történt. Mos már pedig semmit sem tudok online vásárolni. Mi Lehet a baj?
Biztos a megfelelő kártyatípusod van?
mert pl. mastercard az nem jó
Miért ne lenne jó a mastercard?
Általában dombornyomott kártyát kérnek online fizetéshez, a mastercard többnyire ilyen.
A maestro / visa electron (amit gyakran adnak fiataloknak) sokszor nem volt ilyen korábban.
Kérdezz rá a bankodban.
Ui: Milyen idős vagy (a junior kártya miatt kérdem)? 18 alatt gondolom elutasítanak automatikusan.
a második válaszolónak üzenem kicsit tévedésben van:
játszottál már netes poker/sportfogadási oldalon? mert hogy én 6-7-nél már fizettem be
és pont az, hogy az OTP-be is mondták, sokan panaszkodnak mivel ez a bank eltörölte a VISA kártyát, így sokan nem tudnak befizetni neten, mert itt ezt kérik, és a mastercard-dal nem lehet
én is otp-s vagyok, nekem is mastercard-van, és nem tudtam befizetni direkt-be poker oldalra
kérdező!
Felejtsed el a szerencsejátot és azt is, hogy mássnak befizetsz a saját számládról. ha ilyen mentalitással mész neki az életnek, akkor el fogsz bukni.
Ha apád lennék összevernélek és eltiltanálak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!