Ti nem féltek attól, hogy nem fogjátok tudni fizetni a lakáshiteleteket?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha baba jön, vagy ha GYES után nem vesznek vissza a munkahelyre, vagy ha az egyik fél elveszti a munkahelyét és nem talál újat. 30 éves hiteleknél bármi előfordulhat az életben. Ti hogy élitek ezt meg, vagy mivel nyugtatjátok magatokat? Én már tiszta ideg vagyok amiatt hogy mi lesz még 25 évig, mindig fogjuk-e tudni fizetni a hitelt, vagy a felénél történik valami, és elvesztjük a házat? Mekkora esély van erre? Vagy ha államcsőd lenne akkor mi lenne? Mindenkitől csak nem vehetik el a házát olyan helyzetben.2012. júl. 3. 17:15
21/22 anonim válasza:
ma már én se vennék fel hitelt..de a bankba is direkt rábeszélnek neked mi a jó...utólag okos az ember,de hát ez a svájci frank kölcsön egy tévedés..balesetek se lennének ha nem tévednek az emberek...
kérdező én sorstársad vagyok,nagyon nehéz..de majd csak lesz valahogy..
22/22 anonim válasza:
Tudom, hogy az albérlet nem a tökéletes megoldás, meg ablakon kidobott pénz, de sajnos ez az egyetlen megoldás, mert hitelt csak nagyon hosszú időre tudnék felvenni, és félnék egész végig, hogy mikor veszik el a fejem fölül. Ezért inkább mindig oda költözöm, ahol tudok dolgozni, olcsón keresek albérletet vagy szobát, valamint félreteszek, hogy majd ebből (többnyire) önerőből tudjak venni saját lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!