Vállalkozók! Hogy jött az ötlet, hogy vállalkozásba fogjatok? Mennyit számított a család benne?
Nagyon gondolkozom egy saját vállalkozás elindításán, mert úgy látom, lenne hozzá érzékem, érdemes lenne csinálni.
De a családunkban soha senki nem vállalkozott, a pároméknál sem, és senki nincs, aki ebben egy kicsit is támogatna. Pontosabban csak azt hallom, hogy "előbb fejezd be az egyetemet, aztán dolgozz egy kicsit, hogy legyen tőkéd, aztán gondolkozz ezen".
Naszóval ilyen helyzetben elég nehéz bármire is jutni magamban. Nehéz elindítani bármit is.
Volt valaki ilyen helyzetben? Ti hogy oldottátok ezt meg? Vagy csak egyszerűen ne foglalkozzak velük?
Köszönöm.
Vágj bele,most,tényleg,ne foglalkozz másokkal,ne engedd el ezt a lehetőséget.Ez hülyeség,hogy majd egyetem után,ne most kell,mert holnap nincs.
Tudod OG MANDINO mondta:"Csak a hülyék fejében van holnap".
Nincs holnap ma van.
23F
Szerintem is inkább most az egyetem mellett kezd el. Ha megvárod amíg végzel, és elmész másnak dolgozni, beleesel a mókuskerékbe, és nehezebb lesz rávenni magad.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!