Hogy működik a banki átutalás?
Pénzt nem a bankkártyádra teszel, hanem a számládra.
OTP-nél pénzbe kerül az utalás. Attól függ, milyen csomagban vagy.
Tehát, ha utalsz, akkor a teljes utalandó összeg + az utalás díja is rendelkezésedre kell, hogy álljon a számládon.
Tipp: OTP-nél (ÁLTALÁBAN) olcsóbb az utalás, ha rendszeres átutalási megbízást adsz fel. Mondjuk azt mondod, évente utaljanak erre a bankszámlára. Aztán másnap meg lemondod, így csak egyszer lett elutalva, de általában így olcsóbban jössz ki, mintha egyszeri átutalási megbízást adnál fel.
Még olcsóbban jössz ki, ha bemész egy CIB fiókba, és ott az eladó bankszámlájára befizeted a kérdéses összeget, ekkor ez nem kerül neked plusz költségbe ( és az eladó is előbb kapja meg).
"De ha én bemegyek egy CIB bankba és a számlaszámára utalom az összeget akkor tudni fogja h én utaltam? "
Ne utalj! Hanem fizess be!
Ugyanis az utalás pénzbe kerül, a befizetés ingyenes. Csak az adott számla bankjába kell menni.
Bemész a CIB-be megmondod h erre a számláta fizetnél be ekkora összeget.
Közlemény rovatba írasd be a neved és h vatera.
Én ezt szoktam. Nevem, Vatera, vagy vatera és a vásárolt termék, pl: könyv.
Soha nem votl még eltévedt befizetésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!