Melyik bank ad úgy személyi kölcsönt, hogy elég bemutatni az utolsó közüzemi számlát?
Figyelt kérdés
Volt munkahelyem folyamatosan 10 évig. Most kezdtem egy új helyen, de még nincs meg a 3 hónapom.2012. jún. 11. 10:26
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy tévedek (bár én kaptam így is) én úgy tudom,hogy 1 éves folyamatos munkaviszonyt kér a bank. Vagyis ha te kiléptél az előző munkahelyedtől,és nem szakítottad meg a folyamatosságot (vagyis egyből mentél dolgozni a másik helyre) akkor nem kell 3 hónapot várnod. Akkor a folyamatosság érvényben van.
Szerintem menj be a bankba és kérdez rá erre,mert én kaptam így hitelt másfél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!