Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bank ad úgy személyi...

Melyik bank ad úgy személyi kölcsönt, hogy elég bemutatni az utolsó közüzemi számlát?

Figyelt kérdés
Volt munkahelyem folyamatosan 10 évig. Most kezdtem egy új helyen, de még nincs meg a 3 hónapom.
2012. jún. 11. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tévedek (bár én kaptam így is) én úgy tudom,hogy 1 éves folyamatos munkaviszonyt kér a bank. Vagyis ha te kiléptél az előző munkahelyedtől,és nem szakítottad meg a folyamatosságot (vagyis egyből mentél dolgozni a másik helyre) akkor nem kell 3 hónapot várnod. Akkor a folyamatosság érvényben van.

Szerintem menj be a bankba és kérdez rá erre,mert én kaptam így hitelt másfél éve.

2012. jún. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!