Mi van ha aláírom a végtörlesztési szándéknyilatkozatot, de mégsem tudok, mert a bank addig húzza az időt, hogy ne tudjam jan.31ig bemutatni a pénz rendelkezésre állási igazolását?
Akkor ugrik az addig az új hitelbe ölt pénzem(járulékos költségek, stb.), és még végül végtörleszteni sem tudok?
köszi
aha, gondoltam...szuper!
Köszi a választ, kellemes ünnepeket!
Milyen javaslatra gondolsz? Én nem hallottam ilyenről.
A módosítás az most pont a jan.31-i határidő.
Most megnéztem mégegyszer a jogszabályt és már benne van a január 30-i határidő.
"f) a hitelfelvevő az (1) bekezdés szerinti pénzügyi intézmény részére 2012. január 30-ig
1. a végtörlesztéshez szükséges teljes összegre vonatkozóan – ideértve a d) pont szerinti tartozásait is – szükséges forintösszeget maradéktalanul átutalja, vagy
2. az 1. pont szerinti összegre illetőleg annak az átutalással nem fedezett hányadára a végtörlesztéshez hitelt nyújtó pénzügyi intézmény által szabályszerűen kiállított, feltétlen és visszavonhatatlan – legkésőbb a c) pont szerinti igénybejelentéstől számított 60 napon belüli időpontig teljesítendő folyósítási kötelezettséget vállaló – írásbeli nyilatkozattal igazolja a végtörlesztéshez szükséges fedezetet."
:-(
B.Ú.É.K. mindenkinek! :-)
Nekem még az is gáz, hogy nem tudom, hogy megéri-e egyáltalán átváltanom, mert épp "csak" annyit nyerek rajta, hogy ha a CHF kicsit lejjebb megy, és az új hitelnek meg felemelik a kamatját, akkor már semmi értelme nem is volt az egésznek, csak a nagy idegeskedés...:-(
nem is tudom mit csináljak, komolyan...szívás az egész úgy ahogy van, azt gondolom, hogy most felveszem az új hitelt, és a bank akkor is behajtja rajtam így, vagy úgy a kigondolt hasznát(egy kis kamatemelés, egy kis éves tudomisén milyen díj, egy kis kezelési költség, és már pénzénél is van...
Mindenkinek kívánok az új évre egészséget, és hogy a számára legjobb kiutat találja ebből az útvesztőből!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!