Kitől tudnék kölcsön kérni 1 milliárd forintot?
Figyelt kérdés
Egy multinacionális vállalatot szeretnék létrehozni, a többi részlet egyenlőre titkos!2012. jún. 7. 21:12
11/24 anonim válasza:
10-nek:
Mama mindig azt mondta, hogy az a hülye, aki mondja... :D
Figyelj ide, én nem személyeskedtem, mint te, a kérdésre mondtam, hogy hülyeség, mivel NEM lehet multinacionális vállalatot alapítani, ez nem egy vállalkozási forma (mint pl. ev, bt, kft, rt), hanem egy tulajdonsága a már megalapított cégnek, amennyiben több országban is tevékenykedik. Menj el egy ügyvédhez, ha nem hiszed.
12/24 anonim válasza:
jaj szórakozik a kérdező had tegye..:D
13/24 anonim válasza:
Ő nem is alapítani akart multinacionális vállalatot, hanem létrehozni. Tehát először alapítana valamilyen vállalkozási formát, majd később terjeszkedne. A lényeg az hogy a tevékenysége több országra is kiterjedjen. Az nem volt szerinted személyeskedés hogy azt állítottad hogy a kérdező nem tudja hogy mi az a multinacionális vállalat?
14/24 anonim válasza:
Mi van 71%-os csak nem te vagy a kérdező???
15/24 anonim válasza:
Nem, mert akkor ki lenne írva a válaszomhoz, hogy a kérdező kommentje.
16/24 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem akar alapítani semmit, csak nagyon unatkozik.
18/24 anonim válasza:
Komolyra fórdítva a szót. A probléma az az, hogy fel van osztva a piac és mindenki a már meglevő területét akarja, ha lenne is, sőt van is ennél több kidobandó pénzük, neked aztán nem fognak adni !
19/24 anonim válasza:
Ha tőkeigényes vállalkozást akarsz létrehozni, akkor a legnagyobb valószínűséggel egy kockázati tőketársaság tud neked pénzt adni, 1 mrd-ot mondjuk kapásból valószínűleg nem...
Itt egy oldal: [link] Ők tudnak abban segíteni, hogy juthatsz el hozzájuk.
Sok sikert!
20/24 anonim válasza:
Itt van a hazai kockázati tőketársaságok listája: [link] Persze nem biztos, hogy egy hazaival fogsz megállapodni, ha ez tényleg komoly dologról szól. Számos sikeres magyar kezdte másokkal az együttműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!