Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Bankok mikor teszik vissza...

A Bankok mikor teszik vissza már a megemelt kamatokat?

Figyelt kérdés

Az OTP-nél 3 éve felvettem CHF alapú jelzálog kölcsönt.Havi törlesztésem : 100CHF ez forintban fizetendő.. ahogy mozog az árfolyama,úgy alakul.

2008 novemberében jött az első levél..SAJNOS GAZDASÁGI okokból a 100 Chf havi törlesztés feljebb kell emelniük 115-re.

2008 decemberében jött az 2ik levél..SAJNOS GAZDASÁGI

okokból a 115 Chf havi törlesztés feljebb kell emelniük 123-ra.

Én meg... a jóqvaanyátokat mikor.A múlt nyáron 1chf-143ft volt..és nem jött a levél hogy "SAJNOS" GAZDASÁGI okok miatt csak 90 chf-ot törlessz....

Nem elég hogy a frank árfolyama az egekben volt....ezt vállalom is ez benne van a pakliban(forintban fizetem) és ezért nem is szólok.

Ma 270 egy ájró,és 176 ft 1 svájci frank..és mikor jön már az a k..va levél hogy "SAJNOS" GAZDASÁGI okokból lejjebb csökkentjük és csak 100 CHF fizessek havi törlesztés gyanánt ? Én nem is vagyok "tragédiában" de mi van azzal a sok szerencsétlennel aki 60eft-ot bevállalt és most nyög 100-110eft-ot.

2009. júl. 1. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6. éve törlesztünk, kamatemelés már volt nem egyszer, de kamatcsökkentés még sosem.
2009. júl. 2. 07:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Most olvasom ezt a cikket..

[link]

2009. júl. 2. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:

"Az egyoldalú szerződésmódosítás az OTP szerint lehetőséget biztosít arra, hogy a bankok a szerződési helyzetet időről időre az aktuális gazdasági helyzethez igazítsák, ami történhet az ügyfél terhére és JAVÁRA; változtatás csak és kizárólag nyomós okkal, a szerződésben meghatározott feltételek szerint történik."

No igen, vajon ez a "javára" miért csak elméletileg szerepel itt? Én sem hallottam még senkitől sem, hogy az ő javára változtatott volna a bank.

2009. aug. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!