Hol találok olyan hitellehetőséget, amit bármikor bármekkora összegben törleszthetek?
Szóval. November elejéig lenne szükségem egy nagyobb összegre (500.000ft). Hol tudok olyan hitelt felvenni, hogy felveszem pl. 5 évre, de november elején visszafizethetem a teljes, vagy egy nagyobb (mondjuk 300.000ft-os) összeget? Ilyenkor kell valami 'büntetést' fizetni?
Valamint, ha visszafizetek mondjuk 300.000ft-ot, akkor a maradékot elosztják a fennmaradó időre (4,5 évre), vagy addig fizetem a szerződésben foglalt törlesztőt (kb.15.000ft), amíg ki nem fizetem a hitelben maradt 200.000ft-ot?
köszönöm előre is ha valaki megérti, mit is akarok kérdezni, és segít!
Ilyen hitelt csak magas kamattal fogsz találni szerintem.
A cetelemnek az aura hitele is ilyen. Egy x összegű hitelkártya, megvan a minimális törlesztő összeg havonta, de többet is fizethetsz, sőt, egyben is befizetheted. Majd mikor ismét szükséged lesz pénzre, megint hozzányúlsz, és kezded elölről a visszafizetést.
Bár nem tudom ekkora összeget adnak-e.
Raiffeisen.
Ingyenes a visszafizetés (részben és teljesen is), a részleges előtörlesztés kezdeményezésénél nyilatkozol a módosítási kérelmen,hogy a havi részlet maradjon és hamarabb járjon le, vagy alacsonyabb legyen a részlet, és a lejárat maradjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!