Mi történik, ha hónapok óta nem tudom fizetni a jelzálog hitelt? Azt sejtem, hogy viszik a házat, de onnantól békén hagynak?
Már belerokkanunk,hogy a törlesztőrészlet kétszeresére emelkedett,munka sajnos nincs,kaja sincs,semmi,csak nyomor.
Kötekedők kérem kíméljenek.
Hát, a bank egy profitorientált szervezet, nem az ügyfeleinek, hanem a részvényeseinek az érdekét kell nézni. Igen, sajnálatos, hogy így van, de ezért nem róható fel nekik, hogy így működnek.
Az emberek, lássuk be, önként vonultak a vágóhídra.. :( Ott van a fogyasztói csoport. Ha lenne őszinteség, becsület és tisztesség az emberekben, azok működhetnének. Sajnos nem nagyon van, így mindenki magára van utalva.
A végtörlesztéssel akkor lett volna az a baj, hogy elmaradt a haszon, ha aktuális árfolyamon törleszthettek volna. Nem az a baj, hanem hogy rögzítették az árfolyamot.
Ez olyan, mintha te és én megállapodunk abban, hogy eladod nekem az autódat 3mFt-ért, aztán jön a kormány, és téged rákényszerít arra, hogy 2.2mFt-ért add oda nekem!
"Ha elzavarod a bankrendszert, cseszheted a pénzt, az nem fog egyedül értéket teremteni."
Ebből elég nehéz mást kiolvasni.
Akkor járasd meg az agyad, és gondolkozz, majd írd ide, szerinted hogyan teremt a pénz értéket a bankrendszer nélkül.
Mert ugye arról volt szó, a pénz értékteremtéséről, nem pedig általában az értékteremtésről, amit te felhoztál... Nos? Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!