Ilyenkor mit visz el a bank?
szép is lenne, ha csupán nem vehetnél fel később hitelt...
khr listára tesznek, emellett a fizetésed 50%-át fogják vonni (egy tartozással a 33%-ot vonhatják, kettőnél ez 50%-ra módosul) mindegy, hogy most esetleg nincs munkahelyed, ha lesz, meg fognak találni, 10-20 év múlva is. Emellett a lakásból foglalhatnak ingóságokat, amit nem tud anyukád igazolni névre szóló számlával ,hogy az övé, már viszik is. Arra is számítanod kell ,hogy ha nem törlesztesz, akkor adósságkezelő cégnek adják a tartozásaidat, az pedig leveszi a maga sápját, ha neki sem fizetsz, akkor jön a bíróság, az elvesztett perköltséget is Te fizeted majd meg természetesen. Tehát a mostani 500e-s diákhitel-tartozásodból lesz a végére 2 milla legalább. Nyilván hasonlóan járnak el az áruhiteleddel is.
Ez úgy van hogy azt visz el a bank ami a neveden van.
Általában Házra és autóra pályáznak.
Esetleg értékesebb bútort vagy berendezési tárgyat foglalhatnak de azokkal nem foglalkoznak mert nincs szerződés kié. azé aki azt mondja hogy az övé. -Érted..
A bankszámládon lévő pénzt foglalhatják.
Továbbá a fizetésed max 50 % át..
Ha kimész külföldre akkor nehezebben találnak meg szerintem. De a bankszámládat sasolják..
Amíg nem fizeted ki nevedre ne írass semmit ne örökölj meg ilyesmi mert rögtön foglalnak aminek nyoma van.
Létezik valami jogi csoport akik ilyen helyzetekkel foglalkozik. Én is velük próbálom felvenni a kapcsolatot mert hasonlóan jártam mint ahogy te.
Szóval ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!