Meddig tudom húzni hogy nem veszem fel a telefont? Mit tud tenni ilyenkor a bank ellenem?
Menj be a bankba és mondd el azt, amit itt leírtál.
Vannak "emberek", akiket a bank azért tart és fizet, hogy a hozzád hasonlóakat zaklassák.
Sokaknál bevállik és inkább kölcsön kérnek máshonnan, csak hogy abbahagyják a hívásokat.
Mellesleg, ha sokáig húznád, úgy is letiltanák a fizetésedből, mert a bank átadja egy behajtó cégnek az ügyet, aki be fogja hajtani előbb-utóbb a pénzt, akár peres úton is.
Tárgyalj velük.
Jobban jársz, ha tárgyalsz velük, mert így csak tovább mennek majd, és a végén már fújhatod, hiába tudnál fizetni...
Feltételezem viszont, hogy ha megmondod, hogy így jártál, és jövő hónapban visszamenőleg is fizetsz, akkor egy ideig csak békén hagynak.
"szembenéztem az oroszlánnal,felhívtam őket"
:D Nagyon örülök neked, és gratulálok! Csináld így az élet más területén is!! Nézz szembe a félelmeiddel, és jó életed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!