Vaterán vásároltam, elutaltam a pénzt, az eladó szerint nem érkezett meg neki, a bank szerint pedig már 8 napja végrehajtották. A pénzt is levonták már. Mit tehetek ilyenkor?
ha megvan a papír amit a bankban kaptál hogy befizetted akkor küldd el a vevőnek
ennyi
ezzel te bizonyítottad az igazadat.
"a pénzt is levonták már"
ezt mit jelent?
hogy akinek utaltak az megkapta csak letagadja?
vagyis az eladónak küldd el a papírt nem a vevőnek.. elírtam
*ez
Nézd meg hogy jó helyre küldted-e a pénzt. küld el a másolatát az eladónak, és ha azt mondja nem jó helyre ment, akkor kérd vissza. Azért nézd meg mert lehet rossz nevet írtál be. (lehet a férjéjé a bankszámla) és a pénzt nem utalták még sem át, de ilyen esetbe vissza kerül a számládra.
Ha azt mondja hogy jó a szám és minden jó akkor induljon a bankjába és nézze meg hol a pénz. Ha ekkor sem találja akkor kérj töle egy bankiszámla kivonat másolatot arról a részröl amikor meg kellett volna érkezenie, és kérdezd meg a bankodat, hogy tudtok ennek utánna nézni.
Ha meg hallgat közben akkor jelntsd fel a veterán.
Sajnos én is jártam már ,szerencsére csak pár százas tétel volt.De azóta rájöttem,hogy olyan eladótól nem vásárolok semmit,akiknek az értékelésük nincs 99%felett,rengeteg értékeléssel.
Amint azt előttem leírták,szerintem azt kellene tenned,és hívogasd többször is az eladót,hogy elérhető-e?Ez is sokat elárul róla.
Apropó,most jutott eszembe,hogy amit vettünk babakocsit 30.000ft-ért a vaterán,azért el kellett menni személyesen Nógrád megyébe Békés megyéből,mert az eladó már vagy 10-15 személynek is eladta,mint az kiderült!Mi nem szerettük volna hagyni a pénzünket,de a babakocsit hiányosan ,meg lekajálva adta ide nagy nehezen.Szóval az értékelések sokat számítanak,hogy ki mennyire partner az üzlethez.Sok sikert kívánok,és remélem rendeződnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!