Nyithatunk a párommal közös bankszámlát akkor is, ha nem vagyunk se házasok se élettársi kapcsolatban?
szerintem ez marhára nem ide tartozó téma... ennyi erővel: mi lesz, ha válás lesz?
szóval a negatív kötekedők kíméljenek
Első vagyok,nálunk így van:
A párommal együtt élünk, de nem vagyunk még házasok. Nyitottunk egy közös számlát, mindkettőnk fizuja arra megy, és abból vonják a lakáshitelt(ami mellesleg az én nevemen van),havi fix összeg a lekötésbe megy. Mindkettőnknek van hozzá bankkártyája, az én telefonszámomra jön sms ha mozgás van a számlán. Átutalást,ki és befizetést mindketten intézhetünk, de egymás nélkül a lekötést nem lehet feloldani és a számlát nem lehet megszüntetni.
Mi maximálisan megbízunk egymásban és nem úgy kezeljük a kapcsolatunkat,hogy mi van, ha egyszer vége lesz, hanem mindent megteszünk azért, hogy fenntartsuk.
köszönöm szépen, kedves utolsó, pont ez az, amit szerettem volna megtudni!
Ugyanez a helyzet nálunk is, hogy együtt élünk, de nem vagyunk házasok. És nem érdekelnek a negatív gondolkodók, mert úgy nem lehet kapcsolatban élni, hogy mi van, ha egyszer vége lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!