Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nyithatunk a párommal közös...

Nyithatunk a párommal közös bankszámlát akkor is, ha nem vagyunk se házasok se élettársi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vagy ahhoz mindenképpen kell valami ilyen papír?
2012. febr. 16. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá semmi ilyesmi,bementek a bankba mindketten aláírjátok és ennyi.
2012. febr. 16. 19:57
 2/6 anonim válasza:
Mi lesz ha szakítás lesz egyszer ?? Azért erre is érdemes gondolni ...
2012. febr. 17. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

szerintem ez marhára nem ide tartozó téma... ennyi erővel: mi lesz, ha válás lesz?

szóval a negatív kötekedők kíméljenek

2012. febr. 17. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj, de a "kötekedőnek" igaza van! Erre pontosan most, számlanyitáskor kell gondolni! Senki nem azt akarja, hogy ne legyetek boldogok! A bankban meg lehet kérdezni, hogy milyen "szerepköröket" lehet választani, hogy mindenki biztonságban legyen és később se legyen ebből vita!
2012. febr. 17. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok,nálunk így van:

A párommal együtt élünk, de nem vagyunk még házasok. Nyitottunk egy közös számlát, mindkettőnk fizuja arra megy, és abból vonják a lakáshitelt(ami mellesleg az én nevemen van),havi fix összeg a lekötésbe megy. Mindkettőnknek van hozzá bankkártyája, az én telefonszámomra jön sms ha mozgás van a számlán. Átutalást,ki és befizetést mindketten intézhetünk, de egymás nélkül a lekötést nem lehet feloldani és a számlát nem lehet megszüntetni.

Mi maximálisan megbízunk egymásban és nem úgy kezeljük a kapcsolatunkat,hogy mi van, ha egyszer vége lesz, hanem mindent megteszünk azért, hogy fenntartsuk.

2012. febr. 18. 06:52
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, kedves utolsó, pont ez az, amit szerettem volna megtudni!

Ugyanez a helyzet nálunk is, hogy együtt élünk, de nem vagyunk házasok. És nem érdekelnek a negatív gondolkodók, mert úgy nem lehet kapcsolatban élni, hogy mi van, ha egyszer vége lesz...

2012. febr. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!