Mit csináljak 1 000 000 Ft-tal? 19 éves lány.
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 12:26
1/22 anonim válasza:
Hello! Bàrcsak nekem lennének ilyen gondjaim :)
Tedd be a bankba, és hagyd, hadd kamatozzon. Aztàn, amikor nagyon nagy szukséged lesz pénzre, lesz hovà nyulnod
2/22 A kérdező kommentje:
:) én se gondoltam, kaptam. Amúgy sokszor a bérlet vagy egy harisnya is gond. Továbbtanulok. Nem fogok lakást autót ilyesmit kapni. A legjobban szeretném felhasználni.
2009. máj. 4. 12:38
3/22 anonim válasza:
Kösd le a bankban. Ha "megengeded" magadnak, hogy pár ezer forintonként hozzányúlj, akkor hamar el fog fogyni. Ha le van kötve, akkor nincs kísértés.
5/22 A kérdező kommentje:
OTP jó?
2009. máj. 4. 12:55
6/22 A kérdező kommentje:
S ha vennék egy garázst s kiadnám?
2009. máj. 4. 12:56
7/22 anonim válasza:
Ha ennyiért kapsz egy garázst, az jó ötlet lehet. Nézd meg, hogy ahol laksz, vagy ahol vennél, ott mennyi bérleti díjat kérhetsz. A garázs értéke valószínüleg nem fog romlani.
8/22 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Éld fel. Bankba nem tenném, ki tudja mikor csődöl be. Vegyél rajta élelmiszert.
9/22 werte válasza:
a válságnak köszönhetően értéke addig van amig valamely ingatlanba van fektetve, az értékálló, úgy ahogy. Termőföld, garázs, vagy kis pince, teljesen mindegy mi.
PÉLDA: egy műsor adta, hogy a pali betete a pénzét bankba, 1 hónapra rá utánnakérdezett és a 750 000+kamet helyett a betétjén összesen 720 000ft volt. kamattal együtt... romlik a forint, de nagyon!
10/22 anonim válasza:
Egy brutális hiperinfláció után, ha teszel még hozzá, akár egy kiló kenyeret is vehetsz majd belőle. :) Csak vicc volt.
(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!