Mi lenne ha minden frankban eladósodott honfitársunk egyszerre eldöntené, hogy nem fizet egy büdös kanyit sem többet a banknak?
Ezt nem lehet csinálni büntetlenül.
Hiszen ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy itthon nagyon magas az adó nem fizetem. Vagy a villanyszámlás sokért adja, csak a 80%-át vagyok hajlandó fizetni, úgyis van rajta haszna adja olcsóbban.
Azaz semmi jót nem vált ki. Minél hamarabb ki kellett volna váltani egy jobb hitellel. Az, hogy majd az állam úgy is kifizeti, hogy elkerülje a bankok csődbemenetelét és a többi állampolgár zsebéből kifizeti nem megoldás.
Miképpen az sem, hogy a mercis/budai villás vállalkozó nyugdíját is összedobjuk szegénynek, mert ő is úgy gondolta, hogy nem fizet annyi nyugdíjat.
itt két, max 3 ember a bűnös:
-Aki nem hívta fel az árfolyamkockázatra a figyelmet
-Aki lesz*rta az árfolyamkockázatot mert kapzsi
-Aki nem tanította meg értő olvasásra / szorzásra
Mégis,hol a határ a valódi tőzsdei mozgások és a manipulált pénzbehajtás között?
Volt aki az én hitelemet emlegette,van, igen ,még 11 hónap a kocsimon.Pont.(egy halk imát elrebegek)
És azokra is gondolok akik tizen-huszon évre írtak alá.
Soha többet nem veszek fel hitelt ebben biztos vagyok,ha mást nem is ezt elérték.
Amúgy kíváncsi voltam a reakciókra,köszönöm.Mindenkit felpontoztam.
ugye,amikor valaki eladósodik frankban azt nem látja a szerencsétlen ,hogy tényleg volt-e frank mozgás akkor és pont annyi amit ő felvett, a bank nyugodtan piszkálhatja a belső forint tartalékait is a szerződésre meg azt ír amit nem szégyell(-szinte semmit-) ,szóval szerintem ez csak kamu ,nem hinném,hogy ne nyerne ezen nagyon sokat pár ember
nem vagyok irigy ,jól megszopatták akit lehetett,engem is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!