Semmi! Vinnék mondjuk a házat! Ez senkit nem állítana meg semmiben szerintem!
2011. aug. 11. 08:57
2/17 anonim válasza:
Nyugodtan ne fizess, de elviszik a házad, majd pedig a bank eladja bagóért. A különbözetet pedig életed végéig fizetheted, ugyanis a hitel esetében nincsen elévülési idő, azaz, bejelentett munka esetén a fizetésből vonják, de vonhatják akár a nyugdíjból is! Ne a tisztességes adófizető és hitel nélkül is élni képes emberektől akarj segítséget, azért amiért betegesen ragaszkodsz a saját lakáshoz.(bár ez úgy általában jellemző a magyarokra.)
2011. aug. 11. 09:30
3/17 anonim válasza:
Még olcsóbban tudnék most lakást venni! Szerinem próbáljátok meg!
2011. aug. 11. 09:37
4/17 anonim válasza:
hitel esetén is van elévülési idő, persze nem fogják hagyni, hogy meglegyen az az idő, hanem folyamatosan felszólítanak és nő a kamat ;)
2011. aug. 11. 09:55
5/17 anonim válasza:
A végén még többet kellene fizetniük, mert a kamat ketyeg a kieső időre is.
2011. aug. 11. 10:14
6/17 anonim válasza:
Szóval: jóóó sok háza, lakása és autója lenne hirtelen a bankoknak :D
2011. aug. 11. 10:39
7/17 anonim válasza:
Nem, a bankoknak nem lenne házuk, autójuk. A bankok nem elveszik a lakást (stb), hanem eladják! Az is hülyeség tehát, hogy a lakás, amíg ki nem fizeted, nem is a tied, hanem a banké! Igenis, az a tied! Csak a tied még mellé egy jó nagy adag tartozás is a bank felé... Tehát nem a bankoknak szimplán másoknak lesz jó sok házuk, autójuk. Vagy nem sok, de sok embernek fejenként egy-egy. Az is elég jó áron..
2011. aug. 11. 11:44
8/17 anonim válasza:
A bankoknak óriási likviditási problémáik lennének a nem fizetett hitelek miatt, viszont lenne rengeteg ingatlanjuk, amire nem lenne fizetőképes kereslet (a felvett hitel összege messze több lenne, mint a jelzálog érvényesítéséért kapható összeg).
Rövid időn belül bankcsődök lennénk, majd államcsőd. Forint elértéktelenedne, küldöldi árut nem nagyon tudnánk vásárolni, sajátból meg nem tudnánk kihúzni. Hiány lenne élelmiszerből, háztartási szerekből, meghatározott időkben lenne csak áram, bizonytalan lenne az ivóvízellátás, nem lenne elég benzin, stb.
2011. aug. 11. 14:20
9/17 anonim válasza:
Ha tényleg az utolsó válaszoló szerint jönne be, akkor már a jövő havit se fizessük.
A sok okos itt basz....tat, hogy minek vettem saját lakást (alacsonyabb törlesztővel, mint egy albérleti díj),meg hogy nekik úgyis minden mindegy, hát ezek szerint nem mindegy.Főleg, hogy az államadósság jó része is devizában van.
2011. aug. 11. 15:58
10/17 anonim válasza:
"minek vettem saját lakást (alacsonyabb törlesztővel, mint egy albérleti díj)"
Még most is alacsonyabb? Mert akkor szerintem nem bas.tatnak. Akkor mi a problémád? Jaaaaa, hogy megemelkedett? Akkor viszont vedd észre, hogy nem a vásárlásért, hanem a devizaspekulációért bas.tatnak. Vagy talán még azért sem. Nekem speciel az nem szimpi nagyon "bennetek", hogy az égvilágon mindenkit hibáztattok, bankot, a kormányt, csak magatokat nem! Meg az, hogy ha lefelé ment volna az árfolyam, akkor nem jönnétek, hogy "hú de jól jártunk, itt van egy kis fölös pénz, odaadjuk a közösbe"!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!