Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ismer olyan pénzintézetet ami...

Ismer olyan pénzintézetet ami nagyon eladósodott embereken, akár bárlistásokon is segít pl. hitelátütemezéssel vagy adósságrendező hitellel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
igen! szerintem megoldható, de csak privátban, mert itt nem reklámozhatok. Segítség mindig van! írj privátot és válaszolok. Nem vagyok porszívóárus én is csak azt fogom ajánlani aki nekem segített bár nem voltam nagy gázban de a segítségnek köszönhetően nem is lett nagyobb a baj.
2010. ápr. 23. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit jelent az a nagyon eladósodott??

Mert mi aztán azok vagyunk. Sajnos egyre inkább nem látom az alagút végét.:(((

2010. ápr. 23. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bankod nem akar átütemezni akkor próbálj megválni tőle. Elvileg a hitelt át lehet "vinni" más bankhoz. Mindegyik banknak kell lehetőséget felajánlani az ügyfeleinek ha nagyon megszorulnak pl. átütemezést. Persze az ügyfél is legyen korrekt.
2010. ápr. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!