Mi tortenik ha aszemelyi hitelt nem tudja az ember fizetni?
2007 ban felvettem szemelyi hitelt, halistennek pont miutan kezdtem torleszteni elbuktam az allasom, es azota is csak alkalmi munkakkal tudom fentartani magam.
azota a persze eltuntem a bank latomezejebol, viszont erdekel, hogy mi tortenik ilyenkor. a svajci frank az egekben, nekem szemelyi vagyontargyam nincs. Meg bejelentett munkat sem merek vallalni, mert mivan ha egybol lefoglaljak az egeszet. Szoval mit lehet ilyenkor csinalni? es mit tud a bank csinalni ellenem?
Valószínű már a barlistán vagy és nem fogsz többé semmilyen hitelt kapni. Úgy tudom, hogy munkanélküli segélyből is le tudnak egy részt tiltani ha bírói végzést szereznek. Örökséget sem kaphatsz meg. Kisebb összegeket sem felejtenek csak úgy el lásd parkolási díjak.
Általában meg lehet egyezni, hogy a kamatok egy részét, adminisztrációs, bírói költséget elengedjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!