Mit lehet tenni? Baumag! Hogy szerezhetem vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Volt a Baumagnál betétünk és 2004-ben küldtek egy levelet hogy csődbe mentek.Na de úgy tudom hogy az állam 6 millió alatt köteles visszafizetni,nos ez ennyi ídő után is így van?Ha igen akkor hova kell menni ezzel?Vagy mit lehet kezdeni vele?2011. máj. 31. 18:46
1/7 anonim válasza:
Necces. Az ilyen jellegű dolgok öt év után szoktak elévülni. Lehet, hogy már buktátok, bár én nem értek hozzá.
Keressetek egy ügyvédet vagy valami önkormányzati fogadóórát, ott tuti többet tudnak mondani.
3/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2011. jún. 1. 19:29
4/7 anonim válasza:
Erre nem nyújt fedezetet sem az OBA, sem a BEVA, a szövetkezetnek pedig nincs vagyona, így nincs honnan kifizetni.
5/7 anonim válasza:
Az állam a bankbetétekre vállal garanciát. A 6 milliós határ korábban volt, mostmár több.
Ez a Baumag egy bank és ott bankbetétben volt a pénzetek? Ha nem akkor nincs garancia.
6/7 anonim válasza:
A Baumag egy építőipari részvénytársaság volt, beszedtek rengeteg pénzt kisemberektől, aztán tönkrementek. Asszem a tettesek azóta sem ülnek és a pénz sem került meg.
Viszont én mégis irigyellek Téged, hogy csak 7 év után kezdett el hiányozni a 6 millió Ft-od!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem 6 millió hanem kicsivel kevesebb mint 2 és nem az én pénzem csak nekem azt mondták ha elintézem enyém a fele ezért érdekel most a dolog!Tehát akkor nem lehet mit kezdeni??
2011. jún. 6. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!