Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi önerő kellene? Mik a...

Mennyi önerő kellene? Mik a lehetőségeink?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk, a Jászságban élünk!

Mindketten dolgozunk a párom már 8éve van ugyan ott, nekema folyamatos munkaviszonyom meg van 1 éve,de jelenlegi munkahelyemen csak 7 hónapja vagyok!

Én számlára kapom a fizetésem egy részét párom kézbe!

Papíron én 120ezer Ft-ra vagyok bejelentve így 86000Ft-ot kapok számlára. Párom papíron 96ezer Ft-ot keres, de ő napi fix összegbe van,vendéglátós így a fizetése 100-130ezer Ft között mozog,összesen a 100at én is megkapom,van hogy közel 120ezret viszek haza!(De ugye nem tudom ezt igazolni!

Házat akarunk venni, néztünk használt házakat,de elég magad a vételáruk,így arra jutottunk, hogy építkezünk,vennénk egy telket és kulcsrakészen egy cég felhúzná nekünk a 80nm-es házat kb 10millióból jönne ki, de abba benne vannak az engedélyek, az utána járás az anyag a munkadíj minden. Ha a telket megvesszük az is önerőnek számít nem? Azon felül mennyi kézpénz kellene még? Melyik bank adna hitelt? Az Otp-be érdeklődtünk,az tűnik kedvezőnek,így most náluk nyitok számlát, amúgy Budapest Bankos vagyok.

Valaki tudna tanáccsal esetleg személyes tapasztalattal ellátni minket? Nagyon szeretnénk már egy közös fészket!

2011. márc. 29. 17:16
 1/5 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Min. 30%-al kell rendelkezzetek ami 3M Ft és akkor szóba áll veletek a többi pénzintézet is nem csak az OTP.

És én nem vennék fel a helyetekben kapásból ennyit. Annyi idő van még gyűjteni kell különben nagyon sok lesz a havi 100e Ft a 0-ról kötelezettségnek.

2011. márc. 29. 17:56
 2/5 anonim válasza:

Szia

Mielőtt bármiben döntesz űlj le egy Fundamenta Személyi Bankárral beszélni. Tapasztalatom szeint az összes banki ajánlatnál olcsóbban tudnak finanszírozást intézni, nem mellesleg az állam 30%-ot tesz a pénzed mellé, és ami angyon fontos FIX kamatozású hitelt tudsz igényelni.

Ha azonnal kell a pénz 8,1%-on finanszíroznak azonnali áthidaló kölcsönt, ha nem akutt a dolog 49 hónap múlva már csak 3,9%, de ha most kell akkor is lemegy a törlesztés 3,9%-ra és végig FIX! Na ez ami nagyon fontos, neked nincs kockázati tényeződ a teljes futamidőre.

A neten nézd meg az elérhetőségüket, hívd fel és küldenek egy nagyon profi szakembert.

Én is ezt csináltam 4 éve és most nevetek a chf, meg eurós hiteleken.

Üdvözlettel

2011. márc. 29. 21:39
 3/5 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
De ha ott dolgozott valaki azt is tudni kellene, hogy építkezésre nem a legjobb a Fundamenta.
2011. márc. 30. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Kedves Fundamentás, ahhoz hogy igénybe vehessem a fundamentát nem kell egy fix idő amíg csak befizetek??

2011. márc. 30. 15:14
 5/5 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
1 év. Különböző áthidaló meg mindenfajta huncutkodással meg lehet oldani utána ,de én személy szerint 3 M Ft-nál nagyobb összeget Fundamentánál nem ajánlok felvenni.
2011. márc. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!