Van valaki valamilyen jó ötletet a jelzálog hitelekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azok a családok akiknek jelzálog hiteleik vannak és Bárosak és a megemelkedetek a kamatok és e miatt nem tudják fizetni, gondoljátok áprilisban mindneki utcára kerül?
Eladni nem lehet az ingatlant mert nagy a kereslet, az önkormányzatokat nem érdekli, mert nincs annyi pénzük!
Kéne valami jó ötlet!11MFt-ra 130.eft-ot kellene most fizetem.
Én azt nem értem mindenki mellé áll egy szervezet, az utcára mennek, mi nagyon sokan vagyunk mellénk senki nem áll.
A hitel károsultak szövetsége is csak a kezét tárja és a vállát emelgeti nem tudnak mit csinálni!
Szóljatok hozzá és gyűljünk!
Kellene aki összetartana minket!
2011. jan. 11. 09:47
21/28 anonim válasza:
Na de azoknak is akik már hónapok óta nem tudják fizetni és BAR-listások.
23/28 anonim válasza:
Engem ma vert át a Banki károsultak Szövetsége!!!Oda ne menjetek akármilyen nagy is a baj.Legalábbis szerintem.Ha nem kezdek el intézkedni én magam,akkor tényleg utcára kerülünk...A történetet kiirtam most 22.56kor.Aki kiváncsi a részletekre irjon privátot....
24/28 A kérdező kommentje:
[link] Igen, érdemes regisztrálni az oldalon, mert szerveződik az összejövetel februárban, aki tud még a hasonló helyzetben lévőkről, írjon, nem szeretnék utcára kerülni!!!! Érdeklődni: Tamás Éva:70 6202462, skyp:tamasvica,
2011. jan. 19. 09:10
27/28 anonim válasza:
Nekem volna egy ötletem érték papír kibocsátásból tíz-tizenöt lejárattal új bankot létre hozni. Akinek van véleménye írja meg.
28/28 anonim válasza:
Megérkezett a kormánytól is az ötlet. Amolyan - nesze semmi fogd meg jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!