Van valaki valamilyen jó ötletet a jelzálog hitelekkel kapcsolatban?
Azok a családok akiknek jelzálog hiteleik vannak és Bárosak és a megemelkedetek a kamatok és e miatt nem tudják fizetni, gondoljátok áprilisban mindneki utcára kerül?
Eladni nem lehet az ingatlant mert nagy a kereslet, az önkormányzatokat nem érdekli, mert nincs annyi pénzük!
Kéne valami jó ötlet!11MFt-ra 130.eft-ot kellene most fizetem.
Én azt nem értem mindenki mellé áll egy szervezet, az utcára mennek, mi nagyon sokan vagyunk mellénk senki nem áll.
A hitel károsultak szövetsége is csak a kezét tárja és a vállát emelgeti nem tudnak mit csinálni!
Szóljatok hozzá és gyűljünk!
Kellene aki összetartana minket!
1. vagyok
Én is így voltam mint te. Állandóan aggódtam de már nem érdekel. Nem aggódom, inkább a jó dolgokra koncentrálok. Egyébként nekem is lett valami a szívemmel emiatt.
Az az igazság, mindenkiért kiáll valamelyik szervezet, most a legutolsó a magánnyugdíjpénztárosokért.Értünk lenne-e valaki aki kiáll értünk, 97.eft helyett 130.eft-ot kéne fizetnem 11mft hitel után.
Kellene egy jó ötlet vagy egy okos ember aki kiállna mellénk szóvivőként és mi is támogatnánk! Az országban mi lennénk a közép osztály, nekünk kéne sok mindenkit eltartani és a mi fizetésünk minimálbér? Nem a nyugdíjasok pénzét kellene emelni a miénket, mert mi még jó erőben vagyunk 30-40-50-esek, de minket nem becsül meg senki sem! Várom a véleményeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!