Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem lehet ezeket a termékbemut...

Nem lehet ezeket a termékbemutatós "lehúzos"cégeket valahogy megszüntetni? Erőszakosan sózzák rá a szerencsétlen emberekre a többszázezer forintos hiteleket.

Figyelt kérdés
Barátnőm mamáját elhivták avval a szöveggel,hogy nyert egy csomagot!Egy krumplihámozó lett belőle,meg egy hitelre rábeszélés.
2010. dec. 14. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Abban teljesen igazad van, hogy ez a világ az átverésekről, a lehúzásokról, a felszínes életről szól.

Elég csak a médiát figyelni és rögtön szembesülni azzal, mekkora lúzer vagy, ha a lovadra nem veszel Provident kölcsönből takarót, ha a királylányt nem tudod megszabadítani a toronyból gyorskölcsön nélkül, ha nincsenek szárnyaid a Redbulltól, ha nem a legutolsó modell a kocsid, a mobilod, a PC-d, a TV-d, stb, stb, de!

Senkinek nem kötelező bedőlni. Mindenkinek magának kell megtanulni ellenállni a fogyasztói világ csábításának. Sokszor igen drága a tanulópénz.

2010. dec. 15. 07:41
 12/12 Harmoka ***** válasza:
73%

Szerintem nem az MLM-el és termékbemutatóval van a baj, van köztük jó termék is. Végig kell gondolni. Én is voltam már ilyenen, Nem vettem semmit! És? Nem kötelező vásárolni! Ráadásul, ha valaki ilyenen vásárol 8 napon belül visszavonható a vásárlási szándék. Utána kell nézni.

Azok az emberek akik manapság mást sem hallanak, csak hogy mennyi hitel dőlt be, és megkérdezik tőlük, hogy vennének-e fel hitel karácsonyra, még most is több mint fele azt válaszolja hogy venne. Ezek vajon gondolkoznak?

Karácsony - hitelből?? a TV-ben is volt a múltkor egy család: lakás - hitelből, autó - hitelből, berendezés - hitelből. Hát ha valakinek ennyi esze van, hogy mindenre hitelt vett fel, azt valahogy még sajnálni se tudom. A lakást még megértem, de a többit? Pedig azok fiatalok voltak még a szenilitásra sem lehet fogni a hülyeségüket

2010. dec. 15. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!